Lord napisał(a):jeżeli jestem mieszkańcem, powiedzmy przyszłym
A jestes? Pole lokalizacja masz puste...
Lord napisał(a):dopóki nie zacznę czynnie uczestniczyć w forum (w tematach powiedzmy "płytkich") nie będę miał dostępu do interesujących mnie tematów?????
A co robiłeś do tej pory? Forum istnieje już od paru ładnych miesięcy, a Twoje uczestnictwo ogranicza się do napisania tego jednego posta! Nawet nie raczyłeś przywitać się z przyszłymi sąsiadami...
Lord napisał(a):Nie wiem czy się orientujecie, ale na innych forach po zarejestrowaniu można czynnie, bądź biernie uczestniczyć w poruszanej tam tematyce!!!
Zawsze możesz pisać tam, nikt przecież Ci nie broni...
Lord napisał(a):Ja nie wiem co to za narzucanie "przymusowej aktywności"?????
Gdybyś faktycznie interesował się tym forum i sytuacją na budowie to wiedziałbyś jaki jest prawdziwy cel istnienia działów ukrytych
Lord napisał(a):Może czas powrócić na fora, z których będzie można coś się dowiedzieć!!!!
Bardzo proszę.
Lord napisał(a):Traktujecie to jakby był to jakiś elitarny klub!!!! A wogóle tak nie jest!!!!
Skupiamy się na tym, aby budować wzajemne przyjazne relacje między przyszłymi sąsiadami, wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami, uwagami, wzajemnie podtrzymujemy się na duchu, doradzamy sobie, dyskutujemy na różne, czasem bardzo prywatne tematy.
Lord napisał(a):Zastanówcie się, będąc waszym sąsiadem jak ja mam się wogóle czuć!!!!
A co Ty wniosłeś dotychczas do życia tego forum? Jak my mamy się czuć? To nie punkt informacyjny dla anonimowych! To forum dyskusyjne!
Lord napisał(a):Ważne tematy będą poruszane "cichaczem" poza mną ,ponieważ nie mam czasu na siedzenie w internecie i klepanie na klawiaturze????
Skoro nie masz czasu na siedzenie w Internecie to tym bardziej nie wiem o co chodzi?
Lord napisał(a):Zastanówcie się, czy nie lepiej po zweryfikowaniu jak to określacie dopuszczać do dyskusji na forum??? Dostęp wizualny powinni mieć wszyscy, a tylko wybrani powinni móc uczestniczyć w dyskusjach!!!!
I tak jest cały czas. Niewidoczne jest tylko mały kawałek forum, dział gdzie możesz dyskutować na ważne tematy jest cały czas dostępny dla zarejestrowanych użytkowników.