A kupujecie pralke i suszarke ew pralko-suszarke - my kupilismy pralko-suszarke w jednym.
Moderatorzy: ralph, pestek, placek
kasia napisał(a):A kupujecie pralke i suszarke ew pralko-suszarke - my kupilismy pralko-suszarke w jednym.
To chyba nie na temat ale albo tutaj albo jakiś nowy dział odnośnie projektów by się przydał![]()
pestek napisał(a):kasia napisał(a):A kupujecie pralke i suszarke ew pralko-suszarke - my kupilismy pralko-suszarke w jednym.
To chyba nie na temat ale albo tutaj albo jakiś nowy dział odnośnie projektów by się przydał![]()
Czy ktoś Was planuje pralkę w kuchni, jeśli tak to zabudowana czy widoczną? Ja chciałem ja zabudować ale dziś się dowiedziałem ze "pralka po praniu powinna być otwarta żeby wyschła wewnątrz" no i to może sprawiać pewien kłopot... czy nie?
sąsiedzi napisał(a):pestek napisał(a):Czy ktoś Was planuje pralkę w kuchni, jeśli tak to zabudowana czy widoczną? Ja chciałem ja zabudować ale dziś się dowiedziałem ze "pralka po praniu powinna być otwarta żeby wyschła wewnątrz" no i to może sprawiać pewien kłopot... czy nie?
Witam.
Tak powinna wyschnąć po praniu ale nie musi być otwarta na oścież może być tylko lekko uchylona i tak prędzej czy później wyschnie jak będzie miała wymianę powietrza.
kasia napisał(a):bede miala wszystkie nowe garnki
Kasiu, a jak wygląda kwestia cen takich garnków? Czy one są jakoś sporo droższe niż zwykłe, dobre garnki.
kasia napisał(a):To chyba nie na temat ale albo tutaj albo jakiś nowy dział odnośnie projektów by się przydał![]()
PestekTy aby nie przesadzasz, czym sie rózni rozmowa na temat kuchenki i lodówki od pralki czy pralko-suszarki ????
To tez sprzet techniczny, przeciez nie mowie o pralni ani suszarni ani tez nie pytalam o sposob zabudowy czy podlaczenia.
Czepialski
+ralph napisał(a):kasia napisał(a):bede miala wszystkie nowe garnki
Kasiu, a jak wygląda kwestia cen takich garnków? Czy one są jakoś sporo droższe niż zwykłe, dobre garnki.
W zasadzie w naszym przypadku jest mniejszy problem, bo za dużo garnków nie mamy, więc kupno indukcyjnych wchodzi jak najbardziej w grę.
pestek napisał(a):kasia napisał(a):A kupujecie pralke i suszarke ew pralko-suszarke - my kupilismy pralko-suszarke w jednym.
Czy ktoś Was planuje pralkę w kuchni, jeśli tak to zabudowana czy widoczną? Ja chciałem ja zabudować ale dziś się dowiedziałem ze "pralka po praniu powinna być otwarta żeby wyschła wewnątrz" no i to może sprawiać pewien kłopot... czy nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości