Słuchajcie a macie już upatrzone jakieś meble? Polecacie jakieś sklepy meblowe ? my do dużego pokoju większość rzeczy kupujemy w BRW ( meble sprawdzone przez znajomych ) a kuchnie planujemy kupić w ikei,no chyba ze nam sie coś odmieni,ale raczej jesteśmy zdecydowani aha byliśmy w zeszły weekend w Agata meble i naprawde jest ogromny wybór nie drogich,kanap,sof,narożników i innych łóżeczek
Cześć Madziu! Jak chcecie kanape lub narożnik to fajna jest firma w Babicach i tam robia na zamówienie, jaką chcesz i naprawde za rozsądne pieniądze. Okres oczekiwania 4 tygodnie
Hej Ewa dzięki za info,w sumie wybraliśmy już w BRW wstępnie,lub w Agacie,boja sie uparłam na czerwony kolor,a orientujesz sie czy mają kanapy lub sofy z dużym spaniem? Bo wiesz na największą sofe znalazłam 205x158 i chyba większych nie ma,a mez mega wysoki i wielki,takze na to głównie zwracam uwage no i ta czerwień jak mozesz to podaj mi namiar na nich Całuje Twoje dzieciaczki
Byliśmy tam wczoraj zapytać orientacyjnie . Z tego co Pani powiedziała to robia wszystko i we wszystkich rozmiarach. Mi akurat wyceniała narożnik rozkładany który miałam na zdjeciu z gazety. A kolorów , materiałow i skór tez maja duży wybór. Ich towar mozna kupić w Jupiterze. firma jest polecona przez znajomych. Adres to : Babice ul. Kresowa 16 nie wiem jak to sie nazywa ale jest szyld w bramie Meble, kanapy itd.Wejdz na google i wrzuć Babice Kresowa i tam bedzie pewnie nr telefonu. Ja również pozdrawiam Majeczkę
Ja meble do kuchni i szafy do garderoby będę robić w zaprzyjaźnionym sklepie, podłogę będę ściągać chyba z innej części Polski Nad meblami do reszty części mieszkania się jeszcze nie zastanawiałam
"Musisz wiedzieć, kim jesteś i czego pragniesz w życiu. Jeśli tego nie wiesz, ciągle gonisz za jakimiś namiastkami szczęścia, szukasz tam, gdzie nie trzeba"
"Musisz wiedzieć, kim jesteś i czego pragniesz w życiu. Jeśli tego nie wiesz, ciągle gonisz za jakimiś namiastkami szczęścia, szukasz tam, gdzie nie trzeba"
My tez zastanawiamy się nad BRW, co prawda ostatnio brak czasu na zajęcie sie mieszkaniem i prawdopodobnie będziemy latać z jęzorem na wierzchu w ostatniej chwili... ale fajnie że piszecie Tu o swoich upatrzonych sklepach może to nas zmobilizuje i zaczniemy poważniej się tym zajmować.
PS. Dziewczyny nie bójcie sie zakładać nowych tematów, lepiej żeby było 5 precyzyjnych niż jeden o wszystkim.
Nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem zabije doświadczeniem - stare i wiecznie żywe
Ja zbieram katalogi po troszku. Mam w domu BRW i Klera. A potem zamówię pewnie jeszcze na stronie opoczna.
A my mamy zaufanego stolarza, ktory robi nam wszystko co mu pokazemy na zdjeciu. Wybieramy material, kolory, systemy, uchwyty i robi nam dokladnie to co chcemy Bardzo solidny i dokladny.
Wczoraj byłam w jupiterze i czułam się jak dziecko w sklepie z zabawkami. Kilka mebli kuchennych wpadło mi w oko, no i wanna
Polecam wypoczynki do salonu, fajne wzory, nie wszystkie meble dostępne sa na stronie www, także można obejrzeć i dopytać w sklepie http://www.mylivingroom.pl/
Ja polecam: - kuchnie firmy RUST - bardzo profesjonalne (dość drogie ale w granicach normalności) obsługa super, załatwiają wszystko kompleksowo. - sofę kupiłem ze swarzędza - bardzo łądna bardzo przytulna bardzo super:) - pokój i sypialnia - FORTE i RED APPLE - ładne i dobrze wykończone.
Jeśli jakieś pytanka macie odnośnie ww. polecam się na PW.
Nie polecam bardzo zdecydowanie kupowania czegokolwiek w SATURNIE- ekipa nieprofesjonalistów a do tego towar wadliwy wciskaja - ja sie dałem naciąć niestety:(
U mnie sofa będzie KLER, są drogie ale porządne, obsługa bardzo profesjonalna. Łóżko w sypialni miało być też z KLER ale znalazłam jeszcze ładniejsze i o prawie połowę tańsze. Ja się waham nad meblami RUST do kuchni... Ale mam jeszcze ponad pół roku na zastanawianie się.