Tapety i materialy, sklep na Mokotowskiej.
http://www.finezja-studio.pl/oferta.php
ja osobiscie mam zawroty głowy- nie wiedziałabym co wybrać narazie o tym nie myślę, tapety, i materiały na zasłony, firany - przepiękne...
Moderatorzy: ralph, pestek, placek
madziulek napisał(a):zaraz sobie oblookam tą stronke,mi sie tak bardzo podoabją takie zasłony woalkowe takie przezroczyste,kolorowe
aniap napisał(a):Morenko, no właśnie mnie oświeciło zastanawiałam sie od dłuższego czasu co powiesić na tym naszym okien w salonie, które zajmuje całą ścianę....nie lubię zasłon itp. otworzyłam stronę i eureka strasznie fajne te shuttery. Musze przemyśleć sprawę zanim mój entuzjazm opadnie. Dzięki !
Morena napisał(a):aniap napisał(a):Morenko, no właśnie mnie oświeciło zastanawiałam sie od dłuższego czasu co powiesić na tym naszym okien w salonie, które zajmuje całą ścianę....nie lubię zasłon itp. otworzyłam stronę i eureka strasznie fajne te shuttery. Musze przemyśleć sprawę zanim mój entuzjazm opadnie. Dzięki !
Aniu, ta ściana okien jest przepiękna z jednej strony jest tyle możliwośći aby coś ładnego wykombinować, z drugiej- strasznie podoba mi się puste okno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości