Jeśli chodzi o podanie antybiotyku, to proponuję zmienić miejsce spotkania na moje mieszkanie. Ewa najlepiej to zrobi, a może jeszcze wbić parę igieł w niektóre miejsca. Wirus u mnie już został zniszczony, więc nie ma obawy o zarażenie się. Mogę przygotować słynną na mazurach leczniczą cytrynówkę. Nie jestem pewien, czy to dobry pomysł, bo spotkanie miało być czysto męskie, a tak mogłoby być w pełnym składzie damsko męskim.
To jeszcze raz przed przeniesieniem Oczywiście inni typerzy też są zaproszeni - Lord, Darek (Kuba też, ale chyba jeszcze nie mieszka), no i oczywiście nadal finek i abuk. Proponuję godzinę 21.00
Oczywiście przychodzimy ze swoimi połówkami i nie mam tu na myśli alkoholu
Mamy domenę na kolejny rok, to trzeba piwko postawić chłopakom
Oglądamy dziś mecz naszych kopaczy z Grecją w naszym ulubionym barze ? Wynik jest już znany, więc spokojnie się możemy skupić na piwku i omówieniu jutrzejszego spotkania.
Są chętni ???
Ostatnio edytowano 29 mar 2011, o 09:47 przez Gwoździu, łącznie edytowano 1 raz
Lądy i morza przemierzam Kulę Ziemską z otwartym czołem Polski mam paszport na sercu Skąd pytam, skąd go wziąłem A wziąłem go z dumy i trudu Ze znoju codziennej pracy Ze stali, z żelaza, z węgla A węgiel to koks, to antracyt