pestek napisał(a):Kaśka, powyjmuj te poduszki i przestań już z nas żartować...kasia napisał(a):Ja nadal w domu i nadal nie ma syptomow porodu...
Patryk, moj maz tez juz mowi ze to oszustwo sama zaczynam powoli myslec ze to zart z ta ciaza
Moderatorzy: ralph, pestek, placek
pestek napisał(a):Kaśka, powyjmuj te poduszki i przestań już z nas żartować...kasia napisał(a):Ja nadal w domu i nadal nie ma syptomow porodu...
Beata napisał(a):Kasia, słyszałam, że mycie okien podobno pomaga. Jakbys tak przeciągnęła wszystkie u siebie w harmonii ze trzy razy, plus te u sąsiadów - to może zadziala;). Czy jeździsz wszędzie z torbą gotową? My nawet na śniadanie wielkanocne do Mamy pojechaliśmy spakowani (i nic;).
kasia napisał(a):Beata napisał(a):Kasia, słyszałam, że mycie okien podobno pomaga. Jakbys tak przeciągnęła wszystkie u siebie w harmonii ze trzy razy, plus te u sąsiadów - to może zadziala;). Czy jeździsz wszędzie z torbą gotową? My nawet na śniadanie wielkanocne do Mamy pojechaliśmy spakowani (i nic;).
Bea, nie jezdzilismy tylko z badaniami, w razie czego Tomek mial skoczyc do domu i wziasc torbe. A propos torby, Ty tez mialas taka wielka, no nie da sie juz z niej nic wyrzucic a wyglada calkiem okazale. Jutro rano melduje sie na patologii, wracam juz z Synkiem, nie bedzie mnie tu przez jakis czas, w ogole nie wiem czy pozwoli mi wrocic
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za porod i za pierwsze tygodnie, bedzie ciezko. Dzisiaj ostatni raz bylam na harmoni, teraz pewnie dopiero gdzies za miesiac
Jak bym sie juz nie pojawila przesylam serdecznie zyczenia swiateczne wszystkim sasiadkom, radosnych, rodzinnych, cieplych Swiat Bozego Narodzenia Wam i Waszym rodzinkom.
burdziki napisał(a):Morenko , zacznij działąć to za 9 miesięcy sama się przekonasz
Podzielam pogląd Beatki, to jest coś nie do opisania
aptak napisał(a):Morena - ja miałam CC i szczerze nie polecam. Drugie dziecko chciałabym urodzić naturalnie. Pewnie zdania są podzielone, ale dla mnie pierwsze dwa dni po CC kiedy nie mogłam się ruszyc z łóżka i przytulić Mai były koszmarem, przez pierwsze godziny nawet nie pamiętałam jak ona wygląda . Wydaje mi się (bo naturlanie nie rodziłam - podkreślam), że jeśli Cię nie natną - to moment tuż po porodzie naturalnym musi byc cudowny - po CC tego nie ma.
I jest jeszcze szereg zalet naturlanego porodu, ale o tym kiedy indziej bo tu swięta idą i sprzątać trzeba.
Ja polecam naturalny poród choć go nie miałam .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości