Magda, wpadłam dziś na chwilę do TTW, i pytałam o te szyby. Wychodzi że jednak u szklarza trzeba zamówić, ew. jeśli robicie kuchnię w jakiejś firmie, to ich zapytać o wycenę warto. W jednej z firm kuchennych w TTW dostałam wycenę mojego kawałka 90x70 - 750 pln!!! I jest to szyba zwykła (taka bielona), nie hartowana. Więc chyba nie będę już szukać tylko zamówię u tego szklarza na Surowieckiego - ok. 500 pln total.
Beatko no własnie bierzemy kuchnie w ikei i byłam nastawiona ze własnie od nich bede miała te panele z szyb,no nic spróbuje jeszcze z nimi zagadac,skoro wycofali,to moze przy zakupiue kuchni będa mogli nam to zrobic
Dziewczyny (i nie tylko ) jak Wam poszło ze szkłem ? My właśnie zastanawiamy się nad nim. W katalogu ikei widać, że mają na zdjęciach. Znaleźliśmy tam też tani blat ze szkła, ale nie hartowanego - myślicie, że można go użyć jako szybę naścienną przy kuchence ? No i jak wygląda montaż gniazdek na takiej szybie ?
Mirek my własnie na początku tygodnia bedziemy dzwonić do szklarza z Ryżowej,ma przyjść zdjąć pomiar ( własnie też z zaliczeniem gniazdek ) wiec jak nam zrobi to dam Ci znać Blatu szklanego z ikei nie polecam,jakoś nie chce mi sie wierzyc by był trwały