Czy ktoś ma godnego polecenia producenta rolet. Muszę zamontować rolety w kuchni i sypialni i nigdzie nie mogę znaleźć wymiaru na te okna.
Pozdrawiam
Darek
Moderatorzy: ralph, pestek, placek
Darek napisał(a):Czy ktoś ma godnego polecenia producenta rolet. Muszę zamontować rolety w kuchni i sypialni i nigdzie nie mogę znaleźć wymiaru na te okna.
Pozdrawiam
Darek
rutinoskorbin napisał(a):Darek napisał(a):Czy ktoś ma godnego polecenia producenta rolet. Muszę zamontować rolety w kuchni i sypialni i nigdzie nie mogę znaleźć wymiaru na te okna.
Pozdrawiam
Darek
Darek,
mam kolege, ktory robi rolety. Na naszym osiedlu zakladal je u kilku osob. Osobiscie jestem bardzo zadowolony. Odezwij sie na priv, dam Ci namiary.
sivy napisał(a):rutinoskorbin napisał(a):Darek napisał(a):Czy ktoś ma godnego polecenia producenta rolet. Muszę zamontować rolety w kuchni i sypialni i nigdzie nie mogę znaleźć wymiaru na te okna.
Pozdrawiam
Darek
Darek,
mam kolege, ktory robi rolety. Na naszym osiedlu zakladal je u kilku osob. Osobiscie jestem bardzo zadowolony. Odezwij sie na priv, dam Ci namiary.
Cześć , czy możesz dać namiar na tego kolegę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości